¡¡¡ VIVA BORNOS !!!

16 sept 2012

SALIDA CULTURA (Sant Celoni)

Del 20 al 26 de septiembre, inscripciones para la segunda Salida Cultural a Lleida para visitar la Seu Vella y el Museo


 El sábado 6 de octubre tendrá lugar una nueva salida cultural a Lleida para visitar la Seu Vella y el casco antiguo. La salida será a las 7:30 de la mañana de la plaza Conde del Montseny y el retorno a las 8 del anochecer. El precio es de 23 € e incluye el viaje con autocar, entrada y visita guiada a la Seu Vella y colección medieval del Museo de Lleida, visita guiada al casco antiguo de Lleida.

Esta es la segunda visita de este año en Lleida puesto que el mes de abril, más de 60 personas fueron y unas 30 más quedaron en lista de espera. En aquel momento el Ayuntamiento ya anunció que programaría una segunda Salida Cultural a la Seu Vella y al museo Lleida de cara a finales de septiembre o las primeras semanas de octubre.

Inscripciones y pago de la salida: del 20 al 26 de septiembre, mañanas de 8 a 15 h en el área de Cultura del Ayuntamiento (Rectoria Vella). El pago se hará con cualquier tarjeta de crédito.
 Atención: para reservar plazas por teléfono, a partir del día 20 de septiembre a las 10 de la mañana. Para más información: 93 864 12 13; promocio.cultural@santceloni.cat

________________________________________________


Del 20 al 26 de setembre, inscripcions per a la segona Sortida Cultural a Lleida per visitar la Seu Vella el Museu


 Dissabte 6 d'octubre tindrà lloc una nova sortida cultural a Lleida per visitar la Seu Vella i el nucli antic. La sortida serà a 2/4 de 8 del matí de la plaça Comte del Montseny  i la tornada a les 8 del vespre. El preu és de 23 € i inclou el viatge amb autocar,  entrada i visita guiada a la Seu Vella i col·lecció medieval del Museu de Lleida, visita guiada nucli antic de Lleida.

Aquesta és la segona visita d'enguany a Lleida ja que el mes d'abril, més de 60 persones hi van anar i unes 30 més van quedar en llista d'espera. En aquell moment l'Ajuntament ja va anunciar que programaría una segona Sortida Cultural a la Seu Vella i al museu   Lleida de cara a finals de setembre o les primeres setmanes d'octubre.

Inscripcions i pagament de la sortida: del 20 al 26 de setembre, matins de 8 a 3 a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament (Rectoria Vella). El pagament s'ha de fer amb qualsevol targeta de crèdit. 

Atenció: per reservar places per telèfon, a partir del dia 20 de setembre a les 10 del matí. Per a més informació: 93 864 12 13;  promocio.cultural@santceloni.cat

No hay comentarios: