¡¡¡ VIVA BORNOS !!!

12 jun 2013

SANT CELONI DECLARA PERSONA NON GRATA LA MINISTRO WERT.



El ple de l'Ajuntament ha aprovat per unanimitat una moció en defensa del model educatiu i lingüístic de Catalunya i de rebuig de la Lomqe



El ministre de Cultura, José Ignacio Wert, ja és una persona non grata a Sant Celon i La Batllòria després que el ple de l'Ajuntament hagi aprovat per unanimitat una moció presentada pel Grup Municipal de CiU en defensa del model educatiu i lingüístic de Catalunya i de rebuig de la Llei orgànica per a la millora de la qualitat educativa (Lomqe). El text de la moció, consensuat per tots els grups polítics representats al plenari celoní (PSC, CiU, CUP i ICV), han decidit mostrar la seva indignació i el rebuig davant d'aquest projecte de llei aprovat pel Consell de Ministres espanyol perquè consideren que imposa una recentralització de compertències en matèria educativa, un atac directe al model educatiu de Catalunya i al model d'immersió lingüística "reformes que en cap cas no milloraran la qualitat educativa", diuen els polítics de Sant Celoni.

Així mateix, refermen el compromís amb el model català d'immersió lingüística que no només no pot aturar-se, sinó que cal que segueixi avançant en la seva contribució a la cohesió social i a la formació de qualitat dels alumnes tenint en compte els reptes plantejats per la societat del segle XXI amb un alumnat que compta amb més de 100 llengües d'origen.

També s'instarà al Parlament de Catalunya a rebutjar el projecte de Llei orgànica Lomqe perquè la llengua sota cap concepte no pot esdevenir matèria de cap negociació. A travésd de la moció, es vol mostrar el suport  al contingut del model d'escola catalana en llengua i continguts així com a tota la comunitat educativa perquè la continuï aplicant i ignorant, si cal, aquesta llei espanyola així com donar suport a totes les mobilitzacions convocades tant al Baix Montseny com a la resta del país.


1 comentario:

Perico Calderero dijo...

Como ya he dicho en Facebook,el problema no es Wert, ni Gallardón,ni Ana Mato, ni Montoro, ni,ni,ni...El problema es la ideología del PP.Si no fueran estas gentes , serían otros.
Una ideología al mas puro estilo del capitalismo sin conciencias, que solo están haciendo pagar la crisis a los que menos culpa tienen de todo lo que está ocurriendo, a los mas débiles económicamente. Y ya aprovechan la ocasión para quitar otros derechos que no tiene tanto que ver con la economía como es el aborto, la religión en las escuelas, y algunas otras cosas. están aprobechando a tope esa mayoría absoluta que se encontraron engañando a los Españoles.Y aún les queda mas de dos años.