¡¡¡ VIVA BORNOS !!!

27 abr 2012

Del 1 de mayo al 15 de junio, inscripciones a la Tercera Feria de Música Sound Celoni.


La Feria proporciona un espacio para presentar y promocionar grupos amateurs locales y del Bajo Montseny, y también otros municipios.

La tercera edición de la Feria de música a la calle organizada por la entidad Sound Celoni con la colaboración del Ayuntamiento prevista por el sábado 7 de julio abre el periodo de inscripciones. Del 1 de mayo al 15 de junio todos los grupos de música que lo deseen se pueden apuntar en el Centro Municipal de Expresión (de lunes a jueves de 5 a 8 de la tarde) o por correo electrónico a soundceloni@gmail.com.


En Sound Celoni hay lugar por todo tipo de música y sin límite de edades. Si bien se dará preferencia a los grupos amateurs locales y del Bajo Montseny, también se pueden inscribir grupos de otros municipios. La feria se pondrá en marcha a las 5 de la tarde de sábado 7 de julio en la zona de peatones del centro de Sant Celoni. Los participantes se distribuirán en diferentes espacios y horario para no interferir en ningún momento con otras actuaciones.
_______________________________________________________________

 
La Fira proporciona un espai per presentar i promocionar grups amateurs locals i del Baix Montseny, i també d'altres municipis

La tercera edició de la Fira de música al carrer organitzada per l'entitat Sound Celoni amb la col·laboració de l'Ajuntament prevista pel dissabte 7 de juliol obre el període d'inscripcions. De l'1 de maig al 15 de juny tots els grups de música que ho desitgin es poden apuntar al Centre Municipal d'Expressió (de dilluns a dijous de 5 a 8 de la tarda) o per correu electrònic a soundceloni@gmail.com.


A la Sound Celoni hi ha lloc per tot tipus de música i sense límit d'edats. Si bé es donarà preferencia als grups amateurs locals i del Baix Montseny, també s'hi poden inscriure grups d'altres municipis. La fira es posarà en marxa a les 5 de la tarda de dissabte 7 de juliol a la zona de vianants del centre de Sant Celoni. Els participants es distribuiran en diferents espais i horari per tal de no interferir en cap moment amb altres actuacions.

No hay comentarios: